LAPACK Archives

[Lapack] Help

Dear Tennessee,

  I am having difficulty in testing lapack with the following error:

 

make[2]: Entering directory
`/HOME01/WORK/work01/octave/lapack-3.1.1/TESTING/LIN'

g77   aladhd.o alaerh.o alaesm.o alahd.o alareq.o alasum.o alasvm.o chkxer.o
icopy.o ilaenv.o xlaenv.o xerbla.o slaord.o schkaa.o schkeq.o schkgb.o
schkge.o schkgt.o schklq.o schkpb.o schkpo.o schkpp.o schkpt.o schkq3.o
schkql.o schkqp.o schkqr.o schkrq.o schksp.o schksy.o schktb.o schktp.o
schktr.o schktz.o sdrvgb.o sdrvge.o sdrvgt.o sdrvls.o sdrvpb.o sdrvpo.o
sdrvpp.o sdrvpt.o sdrvsp.o sdrvsy.o serrge.o serrgt.o serrlq.o serrls.o
serrpo.o serrql.o serrqp.o serrqr.o serrrq.o serrsy.o serrtr.o serrtz.o
serrvx.o sgbt01.o sgbt02.o sgbt05.o sgelqs.o sgeqls.o sgeqrs.o sgerqs.o
sget01.o sget02.o sget03.o sget04.o sget06.o sget07.o sgtt01.o sgtt02.o
sgtt05.o slaptm.o slarhs.o slatb4.o slattb.o slattp.o slattr.o slavsp.o
slavsy.o slqt01.o slqt02.o slqt03.o spbt01.o spbt02.o spbt05.o spot01.o
spot02.o spot03.o spot05.o sppt01.o sppt02.o sppt03.o sppt05.o sptt01.o
sptt02.o sptt05.o sqlt01.o sqlt02.o sqlt03.o sqpt01.o sqrt01.o sqrt02.o
sqrt03.o sqrt11.o sqrt12.o sqrt13.o sqrt14.o sqrt15.o sqrt16.o sqrt17.o
srqt01.o srqt02.o srqt03.o srzt01.o srzt02.o sspt01.o ssyt01.o stbt02.o
stbt03.o stbt05.o stbt06.o stpt01.o stpt02.o stpt03.o stpt05.o stpt06.o
strt01.o strt02.o strt03.o strt05.o strt06.o stzt01.o stzt02.o \

        ../../tmglib_LINUX.a ../../lapack_LINUX.a
/scratch/octave/lib/libgoto.a  -o ../xlintsts

/scratch/octave/lib/libgoto.a(blas_server.o)(.text+0x5b5): In function
`blas_thread_init':

: undefined reference to `pthread_create'

/scratch/octave/lib/libgoto.a(blas_server.o)(.text+0xa7d): In function
`blas_thread_shutdown_':

: undefined reference to `pthread_join'

collect2: ld returned 1 exit status

make[2]: *** [../xlintsts] Error 1

make[2]: Leaving directory
`/HOME01/WORK/work01/octave/lapack-3.1.1/TESTING/LIN'

make[1]: *** [xlintsts] Error 2

make[1]: Leaving directory `/HOME01/WORK/work01/octave/lapack-3.1.1/TESTING'

make: *** [lapack_testing] Error 2

 

  I compiled GotoBlas with the following flags uncommented from the
Makefile.rule:

     SMP = 1

     MAX_THREADS = 2

     BINARY64 = 1

 The machines I tested were x86_64 and IA64.

 Could you please enlighten me?

 

Best wishes,

Yan

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: 
http://lists.cs.utk.edu/private/lapack/attachments/20080411/58279e3d/attachment.html
 

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>


For additional information you may use the LAPACK/ScaLAPACK Forum.
Or one of the mailing lists, or