Search found 8 matches

by scho
Sat Mar 19, 2011 6:28 pm
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Re: Trouble in running test programs

Finally, my problem was resolved. I found that another vendor provides libcuda.so, etc in its own directory which seem to be incompatible with the current version of cuda. I did not think of this possibility because I have not yet used this program except an initial test after installation. I change...
by scho
Fri Mar 18, 2011 3:18 pm
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Re: Trouble in running test programs

Thanks again. I changed "testing.h", as suggested. I do not get the previous error messesge "!!!! cublasAlloc failed for: d_A", but "magma_zgetrf_gpu returned with error code -7". The error seems to be due to CUBLAS_STATUS_SUCCESS again which is used inside magma_zgetrf_gpu. I looked up "cuda/includ...
by scho
Wed Mar 16, 2011 7:27 am
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Re: Trouble in running test programs

Thank you very much, Stan. I summarized what I tried according to your guidance as follows: The GTX580 must show excellent performance in single precision; I would be interested to see it; of course if we manage to find the problem first! From what you report so far it looks like there may be some i...
by scho
Tue Mar 15, 2011 10:01 pm
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Re: Trouble in running test programs

All testing_*_gpu programs fail with any number. They fail even with -M 1 -N 1.

Suwon
by scho
Sat Mar 12, 2011 11:38 am
Forum: User discussion
Topic: Fortran testing programs run but C programs do not
Replies: 1
Views: 1234

Fortran testing programs run but C programs do not

Hi,
Any testing_*_gpu.cpp fail with error message "!!!! cublasAlloc failed for: d_A".
But the corresponding fortran versions work fine.
I have tried both intel compiler (11.1) and gnu compiler.

I would like to make testing_*_gpu.cpp work as soon as possible.
Could anybody help me?

Regards
Suwon
by scho
Fri Mar 11, 2011 8:34 pm
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Re: Trouble in running test programs

cpu: i7 980x
RAM: 12G
gpu: GTX580 with 1.5 GB

Thanks.
by scho
Wed Mar 09, 2011 10:43 pm
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Re: Trouble in running test programs

Thanks for helpfull replies. Now, testing_zgetrf works with some values of M and N. However, I still get same errors with 'cublasAlloc'. For whatever values of M and N, I got same error messages with testing_zgetrf_gpu (!!!! cublasAlloc failed for: d_A) I also tried to run many other testing program...
by scho
Wed Mar 09, 2011 12:26 am
Forum: User discussion
Topic: Trouble in running test programs
Replies: 16
Views: 10152

Trouble in running test programs

I am new to MAGMA and just compiled library sources and testing programs. But I have troubles in running test programs which are included in the distribution RC4. - For example, executing testing_zgetrf yields 'Argument 7 of zgetrf had an illegal value.' This error seems to come from magma_zgetrf. -...