segmentation faults and non-MKL build

Open discussion for MAGMA

segmentation faults and non-MKL build

Postby rmchurch » Mon Dec 14, 2009 10:38 am

I'm trying to use MAGMA without MKL, which I saw a post for previously. I changed the make file to point to the directory of my LAPACK and BLAS so's, and changed the LIB variable to not have -lmkl_em64t OR -lguide (put in -llpack).
When running testing_sgetrf_gpu I get the following error:

[rmchurch@cmodws66 testing]$ ./testing_sgetrf_gpu
device 0: Quadro FX 1700, 918.0 MHz clock, 511.3 MB memory

Usage:
testing_sgetrf_gpu -N 1024

!!!! device memory allocation error (d_A)


N CPU GFlop/s GPU GFlop/s ||PA-LU|| / (||A||*N)
==========================================================
Segmentation fault

Is this because of a bad build? I have probably missed something to change/add in the make file, though I have no idea what. Any ideas?
rmchurch
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 11, 2009 5:44 pm

Re: segmentation faults and non-MKL build

Postby Stan Tomov » Mon Dec 14, 2009 1:01 pm

Hello,
The testing drivers assume memory on the card of size ~1GB and try to allocate memory for matrix of size 10,000 x 10,000. I see you have 511MB. We will change this in the future - to read the card specification and run tests that are according to the card,s memory size. For now you can try smaller problems by giving the size directly, e.g.
Code: Select all
> testing_sgetrf_gpu -N 1024

Hope this was the problem.
Stan
Stan Tomov
 
Posts: 251
Joined: Fri Aug 21, 2009 10:39 pm

Re: segmentation faults and non-MKL build

Postby rmchurch » Tue Dec 15, 2009 3:30 pm

Thanks, that was it, I should have just looked at the code.
rmchurch
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 11, 2009 5:44 pm


Return to User discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron