cuda components error of configure --with-components=cuda

Open discussion of PAPI.

cuda components error of configure --with-components=cuda

Postby taoyuan » Sun Jul 08, 2012 10:10 am

I want to configure cuda components for papi,and I did the configure in following steps.
1)cd < latest-papi-version >/src/components/cuda
2)./configure --with-cuda_incdir=/usr/local/cuda/include --with-cupti_incdir=/usr/local/cuda/extras/CUPTI/include --with-cupti_libdir=/usr/local/cuda/extras/CUPTI/lib64
3)./configure --prefix=/usr/local --with-components=cuda

There is error for step 3)
configure: error: Component requires path to CUDA includes

Anyone help me?
Thanks a lot!
taoyuan
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 05, 2012 8:40 pm

Re: cuda components error of configure --with-components=cud

Postby jagode00 » Sun Jul 08, 2012 11:56 am

You see this error because you are running configure twice in src/components/cuda. However, the second configure has to be run from the src directory instead of the src/components/cuda directory. So, between your 2) and 3) step, you need to do "cd ../.." and then try your 3) step again.

Let me know.
thanks,
heike.
jagode00
 
Posts: 28
Joined: Tue Aug 25, 2009 2:12 pm

Re: cuda components error of configure --with-components=cud

Postby taoyuan » Mon Jul 09, 2012 3:54 am

I got the right result following your direction.

Thanks a lot!

Yuan Tao
taoyuan
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 05, 2012 8:40 pm


Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron